Vad händer med Ricos.blogg.se ?

En del har ju förändrats sedan jag skapade denna bloggen. En lite större grej som förändrats är ju att jag nu har två hästar, inte bara en. Flera av er undrar säkert hur det blir med denna bloggen, om jag ska byta namn osv osv ? Ärligt talat tycker jag mitt namn är ganska tråkigt, det var därför jag inte döpte bloggen till tex maddeandersson.blogg.se från första början. Jag vet inte, Madde Andersson känns inte som ett namn som fastnar i huvudet precis. Finns hundratusen andra i Sverige som heter Madde Andersson.
 
Jag tycker personligen Ricos.blogg.se är ett ganska bra namn, jag har länge jobbat på att "marknadsföra" det namnet och jag vill inte bara slänga bort allt mitt arbete nu. Men nu har vi ju en till häst, som heter Valle. Så lite fel känns det ju att bloggen endast är namngiven efter en av mina hästar. Men jag vet inte, jag har ingen större lust att byta bloggnamn överhuvudtaget, jag vet att man ofta tappar en drös med bloggläsare i och med namnbyte och det är inte något jag behöver nu ;)
 
Jag vet inte hur jag ska göra, jag kommer väl fundera lite till. Ni får gärna komma med era förslag !
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag har funderat på precis samma sak! Som min blogg heter jag och jane hur elakt känns inte det om jag köper en häst till? Men man kanske kan fortsätta med sitt namn men hela bloggen blir helt annorlunda. Typ Jag, Jane & Idun skriver man överallt. Eller något liknande. Kass på att förklara med du kanske förstår poängen? :)
Underbar header btw! :)

2012-10-10 @ 20:34:48
URL: http://jagochjane.blogg.se
Postat av: Frida

Sv: Jag skriver allt i Stallboken! Tycker det fungerar bra så istället för att man sitter och skriver varenda minut av ridpasset. En liten sammanfattning så kan jag gå tillbaka och kolla och komma ihåg hur det passet var:)

2012-10-10 @ 22:05:02
URL: http://dressyrfux.blogg.se
Postat av: Alice

Ha kvar namnet :)

2012-10-11 @ 14:12:20
Postat av: Evelinn Bladström

Jag tycker du ska ha kvar ricos.blogg.se. :)

2012-10-12 @ 22:59:40
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0