Igår och Idag

Okej såhär är läget nu, Rico är halt på ena bakbenet och står idag i sjukhage. Valle hade lite kolikkänningar igår kväll men idag verkade han vara som vanligt igen. Han fick i alla fall gå en promenad med mig, mamma och en av våra hundar. 
 
Vi åkte till stallet tidigt i förmiddags/morse, lagom tills när de andra hästarna släpptes ut. Rico fick stå inne tills vi kom, och Valle också som sällskap till Rico. När vi kom tog vi ut Valle i hagen och Rico ställde vi i gången och vi kollade hans bakben och tog tempen och bara allmänt kollade till honom. Han var fortfarande varm i hoven bak men i övrigt verkade han må fint. Han är ju så himla positiv den där hästen, inte mycket som verkar kunna rubba hans humör. 
 
Vi var tvungna att mocka ur sjukhagen innan vi släppte ut honom där, och under all skit var det såklart lera så vi slängde in halm också för honom att stå på och äta av + hö såklart. 
 
Rico har aldrig förut i vår ägo behövt stå i sjukhage, och så måste han gå och bli halt precis när vi flyttat från Enliden. På Enliden fanns det så fina sjukhagar/karantänhagar. Jag tycker också det är lite läskigt att dessa sjukhagar ligger så nära intill den stora vägen .. Men finns inget att göra åt det tyvärr :/ 
 
 
Men han är ju ändå så himla positiv och glad, älskade häst ! 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0