Planer

Rico:
Om inte galoppvägarna blir till is nu så är planen att jobba mer med galoppen nu till våren. Eftersom vi tidigare alltid haft ont om utrymme att galoppera så har vi mest tränat på väldigt korta samlade galopper, och det är han bra på. Det har liksom aldrig funnits möjligheten att gasa på någonstans. Så vi ska träna upp galoppen och få honom gå i en lite lägre avslappnad form, då han gärna kortar upp halsen väldigt mycket i galoppen, och kunna galoppera på lite större/framåt när man ber honom. 
   Min tanke är också att vi ska börja rida lite mer med bommar så fort volten tinat upp. Och klättra mycket i skogen, för det tycker han om :) 
   I övrigt ska vi två fortsätta jobba mot vårt mål, och denna våren ska jag verkligen ta tag i det lite mer och träna seriöst och målinriktat. 
 
Valle: 
Han måste träna upp rygg och bakdelsmuskler, och förmodligen kondition också, eftersom han har tagit det väldigt lugnt hela vintern. Så han kommer nog få göra samma saker som Rico (eftersom de oftast rider tillsammans också), men när jag rider honom kommer jag i alla fall tänka lite annorlunda än med Rico. Han är känslig i munnen och har inte velat ta stöd på bettet särskilt mycket, men han blir bättre (igår var han jättefin ute). Han ska få klättra mycket i skogen med Rico och göra lite nyttiga markarbetesövningar, och galoppera ute i olika tempon. Han drar gärna på framåt, tvärtemot Rico, så han ska få gå lite mer i samlad galopp. Ska försöka få honom att ta lite mer stöd på bettet och gå mer avslappnat i traven och galoppen. Kanske kan prova att ha honom först ute någon dag så vi kan bestämma tempot :P 
 
Bloggen: 
Har börjat tröttna på den mörklila designen, så snart kommer en ny fräsch design upp med ny header och nytt färgtema osv. Problemet är att jag har för många idéer.
   Ska också försöka rensa upp lite bland gamla kategorier och försöka fixa några småsaker som stör mig hehe. 
 
Övrigt: 
Fick ett ryck och bestämde mig för att jag skulle börja måla igen häromdagen, så har börjat skissa lite på en duk och håller nu tummarna för att jag inte blivit allt för ringrostig gällande akrylmålning. (Är lite ringrostig att rita/måla överhuvudtaget) 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0