hissa och dissa

Att (hissa och) dissa på min blogg, det är något som jag helst avstår från. Jag tycker inte om hela den principen, den är uttjatad för att så många bloggar använder den, och dessutom tycker jag att det finns andra sätt att skriva ut sina åsikter än att "hissa" och "dissa". 
 
Just "dissa" har jag länge varit emot, jag vill hålla min blogg positiv och glad och inte klanka ner på varken människor eller utrustning eller annat. I vissa fall är det okej men jag har sett på tok för många exempel på när bloggar dissar andras bloggar, eller dissar andra människor. Jag tycker det är fel att göra så och det bidrar inte till något bra klimat på nätet liksom. Man får såklart tycka vad man vill, men man behöver inte "dissa" folk åt höger och vänster ;) 
 
I början när jag startade min blogg så visste jag inte riktigt vart jag ville att den skulle leda, och därför började jag lite med att göra som alla andra bloggar. Då i början hade jag faktiskt en hiss och diss kategori på den här bloggen, där jag tex kunde skriva "Hiss: *någon utrustning som jag gillade* och Diss: att det regnar" typ. Det tycker jag är okej ändå för det är ingen som kan ta illa upp av det, men det ger ändå inte särskilt mycket till läsaren att göra sådana inlägg, så jag avstår från dem. 
 
Kanske finns det några läsare på den här bloggen som gillar att läsa hiss och diss inlägg, men det finns ju miljoner andra bloggar som kör på sådana inlägg så ni behöver inte sakna dem inläggen när ni är här inne och läser ;) 

Gammal bild på mig och Rico 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0