Busschaufför

Gårdagens uteritt blev på Ricos rygg med sällskap av pappa och Valle. Red ju då med det nya fina schabraket + luvan :D 
 
Vi red en längre gaturunda som vi oftast inte brukar hinna runt på kvällarna. Aktiv skritt, jobbade Rico hela vägen :) 
 
Till saken, påväg hemåt red vi längs med en väg där det går bussar (den bussen går ganska sällan så inte ofta man möter den). Jag vet inte om jag nämnt det någon gång tidigare, men Valle inte är lika trafiksäker och kan bli lite skraj för stora bussar och traktorer, byggmaskiner mm, vilket det finns ganska gott om i det området. Den bussen som går där åker in på en gata och vänder sedan, så risken finns att man möter den två gånger på den sträckan, och det gjorde vi också haha. 
 
Den busschauffören ska ha massa respekt ! Han saktade ner till nästan stillastående när den åkte förbi, båda gångerna ! De flesta andra bilar som åker på den vägen schvishar bara förbi i högsta tillåtna hastighet (ibland ännu snabbare), och visar ingen hänsyn alls ! 
 
Vi har ju alltid haft den turen med Rico att han ändå är såpass trafiksäker, men nu när vi har Valle så blir man väldigt väldigt tacksam när bilister saktar ner och visar hänsyn, särskilt bussar som är så himla stora.  
 
Valle. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia

Sv: Jag älskade honom från start, har liksom följt honom enda från idol! Jag tror faktiskt han kan komma högt upp om kanske inte till och med vinna! :D

2013-03-12 @ 16:09:20
URL: http://ponnytokar.blogg.se
Postat av: Jen & Johnny

Underbart när andra trafikanter tänker sig för när de möter en häst! Sånt gillar vi :)

2013-03-22 @ 22:50:39
URL: http://johnnyochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0