Lång fredag

Långfredagen blev verkligen lång haha, det var full rulle hela dagen från att morgonklockan ringde klockan 8 och 12 timmar framåt (tills nu). 
 
Vi var i stallet hela förmiddagen, och lunch. Då packade vi grejer och städade ur boxar och fixade hästarna och red en sväng. Efter vi ridit gick jag upp på volten en sväng och var med på lite miljöträning som usek hade. Sedan hem och äta lite lunch vid två-tiden, och tillbaka igen vid tre. Mamma och pappa åkte först med Valle bort till Långängen, det tog väl lite mer än en timme tur och retur. 
 
Jag stannade på Enliden med Rico den timmen, åt lite McDonaldsmat i hagen och sedan fick Rico äta sitt hö i boxen. Borstade och ryktade honom lite extra som fördriv av tiden. Pappa kom tillbaka med släpet ca klockan sex på kvällen och vi lastade och åkte ganska direkt. 
 
Rico var relativt lättlastad idag, det tog bara fem minuter lite drygt :) Tror han faktiskt kommit förbi sin stå-på-bakbenen-period nu. Men hade lite av en klump i magen när vi började åka. Det kändes bara så konstigt att lämna Enliden. 
 
Höll andan nästan hela vägen men väl framme kändes det riktigt bra. Rico fick först gå ett varv i stallgången och hälsa på lite hästar, sedan in i boxen med hönät. Båda hästarna såg rätt nöjda ut ändå. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0