Sista april

 
Denna dagen fick jag lov att vara väldigt effektiv. Skulle försöka åka kommunalt till stallet själv för första gången (eftersom vi flyttat hästarna nyligen så är det en himla väg att åka) så jag påminde mig själv flera gånger på morgonen att jag INTE fick glömma laddaren till mobilen hemma för jag behöver den verkligen när jag åker med SL haha!
 
Glömde såklart ändå laddaren hemma så telefonen laddade nästan ur redan vid lunchtid, fick skärpa mig lite och låta den vara sen och spara batteriet :P
 
Slutade skolan vid 13.45 (min kortaste dag i veckan:D), åkte kommunalt till stallet och det tog väl 40-50 minuter. Bytte om, mockade åt båda hästarna, fixade all mat och vatten osv. Stalljobbet tog lite drygt en timme. Hämtade sedan in Rico och sprutade lite aloe vera spray på hans lilla sår som han fick härmodagen. Slängde ut Rico i hagen igen och bytte om. Tog fel på tiden så trodde att bussen gick om 10 minuter, och i själva verket var det 20 minuter. Men bättre det än tvärt om. Skyndade mig i alla fall ut i hagen det sista jag gjorde och kollade igenom båda hästarna och kratsade hovarna, bara allmänt tittade till dem. Hann i tid till bussen, kom hem på 50 minuter kanske. Middag hemma och sedan ut och fira lite valborg med några vänner :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0