Hästarna - 23/9

Idag kom ju sadelprovaren som jag nämde tidigare idag. Vi provade Ricos dressyrsadel, Ricos hoppsadel och Valles allroundsyntetsadel. Inga westernsadlar idag! Började med Rico, och både hans dressyrsadel och hoppsadel passade bra. Dock skulle vi ta bort vår gelpad till och bara ha sadeln som den är, och det var två av hans sadelgjordar som inte satt så bra. Den sadelgjorden som passade bra var som tur är den som vi använt mest på honom :) Sedan provade vi även Valles allroundsadel och den satt, som vi misstänkte, inte alls bra - så den ska vi ta och sälja så snart som möjligt! Vi provade även Ricos sadlar på Valle och de passade jättefint på honom, nästan tillochmed bättre än på Rico! ;) Så nu kommer Valle få bli lite mer dressyr och hopphäst än han varit tidigare ;) 
 
Jag red även några varv med hoppsadeln på Rico så att hon fick se hur den såg ut när han rörde på sig, hur jag satt i den och så kollade hon under schabraket efterråt osv. Dressyrsadeln hann vi inte med att sätta mig i innan hon skulle åka, men det är nog ingen fara med den. Dessutom har hon ju visat nu hur vi ska kolla på tex schabraket efter ridpassen :) Lärorikt och bra! 
 
Väl hemma blev det lite middag och sedan lyssnade jag på Linn och Ebbas grymma nya podcast! Ni hittar den här. Ångrar inte en sekund att jag lyssnade på den, jag blev så himla inspirerad!! 
 

Kommentarer
Postat av: Vanessa

Tänker ni komma ut och tävla något med Valle? :) Kanske hoppning eller dressyr? ;)

Svar: Kanske några små tävlingar för skojs skull, men tränings- och tävlingsfokuset ligger mest på Rico! Mina föräldrar är inte så intresserade av att tävla, men jag kan tänka mig att tävla Valle (åt dressyrhållet tror jag isf, för han har så fint steg!) om jag bara får rida honom lite oftare så man får hitta lite knappar osv :))
Madde Andersson

2013-09-23 @ 21:41:26
URL: http://russetville.webblogg.se
Postat av: Malin Ottenbäck

Så söt bild!

Svar: Tack tack!! :D
Madde Andersson

2013-09-26 @ 21:21:02
URL: http://malinottenback.blogg.se
Postat av: Mikaela

fin bild på honom! :D

Svar: Tack så mycket :D
Madde Andersson

2013-09-27 @ 13:07:46
URL: http://www.doktorec.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0