Veckan som varit

Denna vecka har jag varit sjuk lite till och från. Jag började bli lite krasslig i helgen och sedan missade jag några dagar i skolan.
 
På måndagen och tisdagen var jag hemma och då red mamma och pappa hästarna.
 
På onsdagen skulle det varit lektion för Therese, men det blev inställt och vi red lite lätt på volten bara. Jobbade ganska mycket galopp på åttvolt, tog mig igenom den spökiga hörnan flera gånger i alla gångarter i båda varven. Så var nöjd med mig och Rico för det passet! 
 
Sedan var jag hemma igen, mamma masserade Rico på Torsdagen och sedan åkte de och skodde Rico på Fredagen. De där skorna sjöng på sista refrängen (trots att det inte alls var länge sedan vi skodde sist), och jag såg framför mig att vilken dag som helst slår han väl av sig nån sko i hagen eller medan vi rider. Han hade faktiskt precis tappat en sko på fredagen när mamma och pappa kom till stallet. Men nu har han nya skor och fina fötter i alla fall :) 
 
Idag är det lördag, vaknade lite halvsjuk men ska till stallet ändå och rida ut lite. På söndag (imorgon) blir det lektion för Therese, eftersom det inte blev något tidigare i veckan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0