Att hissa och dissa



Vad jag märkt under den tiden jag bloggat aktivt, och läst flertalet bloggar dagligen, är att många börjar eller har börjat med "Hiss och Diss" på sin blogg. Även jag skapade en sådan kategori när jag började blogga. Man tror att det ska locka till sig läsare och göra bloggen roligare och mer intressant - när det (enligt mig) i själva verket är tvärt om - tyvärr ?   

Jag tycker verkligen inte att 'Hiss och Diss' är något vidare bra egentligen ... 'Hissningar' är ofta roligt att läsa om, det handlar ju om positiva åsikter ! MEN att dissa PERSONER, BLOGGAR eller UTRUSTNING tycker jag inte är bra alls. Det gör bara bloggen negativ och det sänker verkligen den som skrivit det !

Dessutom, om en av läsarna har den utrustning som bloggaren Dissar kanske hon/han (läsaren) blir ledsen eller skäms över sin utrustning :/

Men det finns också 'Dissningar' som kan framföras på ett moget sätt (som inte är riktat mot någon/något), ett exempel är om man har köpt en produkt nyligen som gått sönder efter första eller andra gången man använt den - det är mer för att varna läsarna för dålig kvalité eller dålig hållbarhet. Jag tycker dock att det ändå är onödigt att Dissa saker och ting.

Personligen vill jag att min blogg ska vara positiv och jag skulle ALDRIG i nuläget publicera en fet diss riktat mot tex en person som driver en blogg. Oavsett vad som har hänt innanför eller utanför blogg- och ITvärlden, om man är osams med någon eller om man tycker någon har en ful design, dålig blogg eller liknande - oavsett vad så bör man inte Dissa folk åt höger och vänster så som många gör. Det skapar bara en negativ stämning på bloggen, upprörda läsare, man tappar helt respekt från alla runt omkring.


Kommentarer
Postat av: Noomie

Jaadu, en uttråkad femåring är det som stått till tjänst med det där, haha. :P Men nu har jag köpt ett nytt och sprayat med världens äckligaste grej som jag köpte på Hööks. Alltså, om du gör det... Stäng munnen och täck över huvudet! Nu, fyra timmar senare så sitter det fortfarande fast på mina läppar så om jag slickar på dom håller jag på att spy och det går aldrig bort! Ändå sprayade jag det inne där det inte blåste eller nåt, ändå satte det sig. STACKARS häst som kommer bita på hans täcke säger jag bara. >.<



Ååh, du har möjligtvis inte tid/lust att någon gång måla av en bild på min polle? Likadant som du gjort i din header menar jag?(a) :D

2011-12-20 @ 22:17:59
URL: http://lexx.blogg.se/
Postat av: natalja och ridtravaren hillbilly (:

Håller med dig :D jättebra inlägg verkligen!



din header är jättemysig! ^^

2011-12-21 @ 11:11:49
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: emily

Jätte bra inlägg. Hur blev det förresten med hopp träningar? Fick du med dig några från ditt stall så vi kan boka andreas? :-)

2011-12-21 @ 12:51:26
URL: http://emilyojulius.blogg.se/
Postat av: natalja och ridtravaren hillbilly (:

sv: tack så mkt! (:



ridbyxorna är faktiskt från hööks! den billigaste oskodda modellen dessutom ;)

2011-12-21 @ 13:24:14
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0