Bilder

Försöker få ihop några hoppträningar för Andreas ... det är rätt komplicerat med tider, jämna och ojämna veckor, ska prata med alla i den blivande gruppen ... men det ska gå !

Idag tänkte jag åka till hööks och fynda lite, ska vara där när dom öppnar ! :) Ska i första hand leta rätt på en vinterridjacka, utifall att vintern kanske kommer någon gång nästa år ^^ Nu rider jag i reflexfleecen eller bara en ofodrad softshell :) Det funkar när det är såhär "varmt"

Igår efter jag red ut så fick Rico lunch inne i boxen, men när han var klar var ju inte Zebb klar ute så vi gick upp på volten en stund och fotade, myste lite ^^ Dock ville han inte ha med mig och göra idag riktigt, han gick mest och tjuvade åt sig grässtån från andra sidan staketet ! ;)

Men det blev lite bilder, med konstiga inställningar dock ! Ena sekunden befann han sig i skuggan, då vart bilderna mööörka ... sen kom han ut och stod mitt i solljuset (solnedgång) och då vart bilderna lite för ljusa ^^ Svårt att hinna med det där, när man inte är så van längre :)

Dom är lite halvkassa men de funkar väl i ett mindre format :)






kommer mer bilder :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0