Tankar


2011: Året började ganska neutralt, hade bara haft Rico i ett par månader. Jag hade planer att komma ut och tävla till våren och sommaren redan. Jag hade drömmar att kunna komma långt i hoppningen. Jag trodde inte den vägen skulle bli så lång.
   Våren kom i medvind, allt kändes lätt och framtiden såg så ljus ut.
   Sedan en lång ridlös sommar - i motvind.
   Motgångarna bara radade upp sig på led.
   Ända fram till hösten, då vi äntligen kunde rida Rico igen. Där vände det, allt kändes bra igen. Hösten fylldes av framgångar och vi kom ut på vår första tävling - som gick super om man bara bortser från att vi kom över ETT hinder på banan ^^ Vägrade ut oss på första och andra hindret. Sedan dess har han börjat vägra på träning.
   Ungefär DÄR är vi nu, lite motgångar hela tiden - varvat med något positivt då och då.

Men jag tänker börja även år 2012 neutralt, som om 2011 aldrig funnits ! Vi ska kunna hoppa 100cm på träning igen och sitta upp med pallen på stallplan utan hjälp. Vi ska kunna göra i princip allt som vilken annan häst och ryttare som helst kan göra. Självklart har det hänt bra grejer 2011 också, men det har varit alltför mycket motgångar, varenda steg vi tog var i kraftig motvind - kändes det som.

Dags att dra igång tankekraften ! Jag tänker göra 2012 till ett BRA år. Jag ska göra allt jag kan för det. Jag ska ge allt för att nå våra mål och utveckas åt rätt håll.  

Jag kommer strunta i allt som hänt tidigare, med uppsittningsproblemet, vägringarna på träning och tävling, ALLT negativt kommer jag lämna bakom mig. Endast de lyckliga minnena kommer jag spara - Det finns ingen mening med att ha med sig allt negativt från det tidigare året.

Men självklart kommer jag aldrig att glömma 2011, det har varit ett händelserikt år. Men jag kommer INTE låta tidigare händelser stoppa vår väg.


Enda hindret på banan vi kom över ^^

Hur många gånger jag än kommer falla, ska jag ALLTID resa mig upp igen.



Kommentarer
Postat av: PATRICIA

hemlisen är uppe på bloggen ;)

2011-12-30 @ 12:36:49
URL: http://ponnynceline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0