Sthlm Ridsport

I morgon, Måndag, tänkte jag åka tillbaka och hälsa på min gamla prao-plats :D Stockholm Ridsport i Upplands Väsby ! :) Kommer också då få min 20% rabatt på allt jag köpt, och då får jag nog pengar över så kanske jag kan köpa något där ? :P Dom har så himla mycket bra grejer ! :D Mest av allt skulle jag nog vilja köpa ett par ridbyxor eller kanske ett schabrak . . .

Idag går Rico två pass, ett Effective Riding och på Thereses lektion blir det nog Gymkhana eller lekar, eftersom det är sista gången :) Så två ganska lugna pass tror jag ! Han måste ju värmas upp lite inför veckan som kommer ! ;)

Fast jag har ett litet problem ! :O Efter jag var i Liljeholmen är jag nästan pank ! xD Inga stora sedlar kvar i alla fall, mest tjugolappar och småmynt ;) Men om jag tar med allt jag har hemma så får jag ju lite pengar där också :D Haha måste låta konstigt, men såhär ligger det till: Jag skulle fått 20% rabatt på allt jag köpte under praotiden, men då visste inte en av dom det och gav bara 10% rabatt, men nu ska dom rätta till det när jag kommer, och då får jag nog massa pengar över haha :) Så mkt som jag köpte !

Har dessutom glömt att berätta att jag var i Kungens Kurva med mamma igår, stannade till på HI-Sport (eller vad det heter) och köpte en vit funktionsT-shirt/pike, ett par trefjärdedelsbyxor och ett par skor (luftiga sommarskor, typ gympaskor fast jag ska ha i fänninge hela sommaren). Veckohandlade också mat på Citygross, var inne på Hööks och köpte lite småsaker som jag inte kommer ihåg vad det var (:S).

Mycket text och lite bilder, det ska det snart ta och ändras på :D Ska ta och fota lite mer nu innan vi åker till fänninge, och sedan fotar jag nog ännu mer där :D Så mycket bilder kommer ! :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0