Rico - 11/10


Hoppträning idag, Rico skötte sig bra men han kom lite fel ibland, och stannade faktiskt på några hinder ! :o Har han aldrig gjort förut, men han stannar så snällt ( inte tvärstopp rätt in i hindret ! ) och bara av väldigt bra anledningar !

Tex så var han lite feg på ett hinder, kombinerat med dålig fart. Han sprang förbi ett som hade en skugga över sig (en häst stod bredvid och skymde hindret, vi har belysning från ena sidan av volten). Och han stannade väl två gånger på samma hinder, när vi övade omhoppningssvängar i slutet. Han såg inte hindret någon av gångerna ;)

Men jag satt som fastklistrad i sadeln, för han gjorde inte en s.k silver (race inpå hindret och tvärstanna en tiondels sekund efter han börjat hoppa . . .) utan saktade in och jag kände att han skulle stanna, han skulle säkert försökt hoppa om jag varit snabb och bestämd men jag är lite seg på att reagera ;)

Banan var samma som KM-banan, så vi övade på samma omhoppningssvängar, men med ganska låga hinder för det var mörkt och hästarna fegade ur lite :)

Vi avslutade i alla fall superbra, med de två sista hindrena i KM-omhoppningen, först en oxer på långsidan, sedan innanför ett hinder och på en oxer som var första och sista hindret i grundomgången :) Han kom rätt på båda hindrena, och vände superfint så vi fick gott om tid fram till hindret :D Bra känsla !

Oxern på långsidan: (bild från KM)


Sista hindret: (bild från KM, ha överseende med en avsliten nagel och komma fel på 9/10 hinder xP)


Kommentarer
Postat av: Lina.

gillar verkligen sista bilden! :)

2011-10-12 @ 22:17:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0