Rico - 3/10


Idag var det hoppträning för Lina Arvidsson ! :D Vågade inte rikigt vara sådär glad och taggad idag som i tisdags, när det gick utåt helvete . . . Jag var bara liiiite revanchsugen men också lite osäker eftersom det var under samma förutsättningar som i tisdags, mörkt och lite kallt, sent på kvällen, jag är trött . . . Typ så ;) :)

Idag var det mycket lydnadsarbete, vilket var bra för Rico men han vart ju lite för vaken och övertaggad när vi galopperat fram och så, vanligtvis brukar han vara rätt segstartad och han brukar bli rätt lagom mot mitten/slutet. Nu däremot vart han totalspeedad, typ arg på mig och glad på att hoppa. I princip varje galoppfattning sparkade han bakut och drog iväg några språng :o Men när han väl var igång var han fin, aningens snabb men han är ju så mjuk och fin att rida så det var inte så ofta som han kändes stark i munnen så ;)

Sprången kändes bra, han var bara lite stark mellan hindrena.

Det var två räcken på ena långsidan och en liten dogleg (båge) med kryss på andra långsidan. På en av kortsidorna var det bommar som hade ett hinderstöd var, som man skulle rida slalom mellan i skritt och trav. Svårt att förklara men det var kul i alla fall :) Trots Ricos blandade humör var det roligt att rida, HAN var rolig att rida ;) Blev en utmaning som ändå inte var för svår :P

Kändes allmänt bra idag :D Tyvärr kunde ingen varken fota eller filma så ni får en helt random gammal bild (från en pay and jump i vintras:


Vad som var kul att höra var att Lina tyckte att jag utvecklats sedan vi träffades senare, alltså att jag följde med bättre över hindrena, fått bättre balans och bättre självförtroende :'D Sånt man inte tänker så mycket på förrän man fått höra det av någon annan :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0