Hello

Denna veckan är snart slut, typ time is moving way too fast ... ? Tiden går verkligen ÄCKLIGT fort nu, och jag längtar faktiskt inte till skolavslutningen. Visst är det skönt med sommarlov men jag ogillar stora förändringar så att sluta i skolan, säga farväl till alla kompisar, och börja i gymnasiet ... inte så pepp på det.

De flesta på skolan kommer fortsätta träffas och vara vänner, men jag tvivlar starkt på att någon kommer orka åka ända bort till mig för att hälsa på :( Särskilt när jag failar HÅRT varje gång någon ska hem till mig, typ att vi väljer att gå en bit istället för att ta bussen, så tappar vi bort oss i radhusområdena eller tar bussen åt fel håll ... Hittar inte så värst bra här ännu, hittar fram och tillbaka från skolan och stallet. Och till skogen/elljusspåret.

Imorgon är det flera saker,

1. Jag ska blogga (som jag inte gjorde idag pga tidsbrist ...)
2. Jag ska göra läxor -.-'
3. Jag ska eventuellt till stallet
4. Jag ska dra en ny vinnare ... ber om ursäkt också för att jag inte har gjort det ännu, har ju snart gått en hel vecka !
5. Tanken var att jag skulle fota också, men det ska tydligen bli regn hela eftermiddagen/kvällen imorgon så vet inte vad som blir av det riktigt ...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0