Ihopsläpp & fri tillgång

Idag kom Zebb tillbaka in till Ricos hage, vilket tyvärr betydde att Jenny fick flytta ut :( Det skulle inte gått att ha två valacker och ett sto i samma hage, Rico försvarade ju sin flickvän till och med när hon stod i hagen bredvid !

Men i alla fall, Zebb och Rico var ju överlyckliga och rejsade runt som tokar i hagen, drog med sig hästarna i hagarna bredvid så alla galopperade runt med höga svansar, stajlade för varandra ;)

När de lekt en stund så visade vi dem den stora fina silagebalen som de nu ska ha på fri tillgång i hagen. Rico var till en början livrädd så han drog iväg med Zebb, vi fick gå och hämta dem med grimma och leda fram dem ! Zebb, som faktiskt har ätit ur sådana där balar i flera månader nu när han var på tränings-semester, drog iväg igen för den var så läskig. Men Rico vågade faktiskt gå fram (han var illa tvungen eftersom jag hade honom i grimma och grimskaft ^^). Han stod så långt bort han bara kunde, sträckte sig fram och man såg hur han skakade för han var så beredd att dra därifrån, och så när han hade snott åt sig sin första silagetugga så lugnade han sig lite - handlar det om mat så vågar han det mesta !

En stund efter kom Zebb tillbaka och då stod de där och delade på silaget ! Urgulliga !

Rico trycker i sig massa hö:


Sen kom Zebb så fick Rico dela med sig:






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0