Rico - 30/4

Idag red mamma och jag ut, mamma red Rico och jag red Ricos hagkompis/bästavän Zebb :) Zebb är en C-ponny som står på Enliden. Om vi har tur kanske vi kan låna honom något mer och rida ut på, han var trevlig :)))
Vi red en längre runda bort åt Källbrink och Brandvägen, mest klätter och skrittade då mkt men tog en del travsträckor och två korta galopper (dock blev det typ slängtrav bakom Rico för mig och Zebb, han kunde inte gå i lika kort/lugn galopp). Och då eftersom jag inte fick galoppera lika mkt med honom som mamma och Rico gjorde, gick jag och Zebb upp på volten när vi kom hem och prövade på en galopp i båda varven. Han hade en supersöt ponnygalopp, inte som Rico precis ! :P



För övrigt har Zebb typ världens kortaste hals matchat med världens längsta man, supersött ! ;) Om man jämför (med typ Rico hihi).




Kommentarer
Postat av: Fanny Jaensson

Nu är tävlingen avgjord om den as balla Höök's grimman! Gå in på bloggen och kika om det vart du, om inte så lycka till i nästa tävling!



Kram Fanny - http://hovskrape.blogg.se

2012-04-30 @ 23:15:03
URL: http://hovskrape.blogg.se/
Postat av: Evelinn

SV; Det var vår första lokala. Bra start lixom... Jag tror hon vart skitnervös på situationen. Hon kollade på ALLT förutom hindrerna och stängde bara av. Hon tog inte skänkeln eller var "hoppsugen". Hon stängde av helt. Och det är inte många ggr jag har varit med om det. Inte blev det bättre att 500 pers står på läktaren och kommenterar allt man gör.

2012-04-30 @ 23:50:37
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0