Jag anföll marken

Rumpan och huvudet gör ont, det var dem stackarna jag landade på xD

Några av er kanske fattade (skämtet) "anföll marken" men för er som inte förstod (det är dock förståeligt att inte förstå) tänkte jag översätta det med att jag ... Åkte i backen ... Gjorde en ofrivillig avsittning ... Trillade av ... Ramlade av ... Fick smaka på voltunderlaget ... eller jaa, hur man nu ska säga det ;)

Vi kom då i höger varv, på två galoppbommar och sen ett räcke, och rakt fram på en oxer med kryss i framkant. (Blev då ett stigsprång när bakbommen höjdes upp). Han hoppade superfint på oxern, och jag tänkte då svänga HÖGER, eftersom jag kom ifrån höger varv från början. MEN så struntade Rico i vad jag sa och han tänkte då svänga vänster. Kan ha varit för att grinden var öppen där eller han kan ha landat i vänster galopp som fått honom att vilja svänga vänster ... I vilket fall som helst så svängde vi åt olika håll, och när jag märkte att han svängde åt andra hållet var jag snabb som attan och försökte hänga med. MEN likt förbaskat lyckas han då också ändra sin åsikt, precis samtidigt som mig. Så plötsligt skulle jag åt vänster och han åt höger ... Slutade med att jag for i backen, med rumpan i geggan och huvudet på en stock (typ?) som omger hela volten.



Som ni ser så stannar jag (Lila) tillslut och Rico fortsätter iväg utan mig ... ^^

Jag hade lite ont i huvudet direkt efter och även när jag kom hem, men jag satt upp och red igen så fort jag fått andas lite och dricka några deciliter saft :P

Kände mig lite efterbliven resten av lektionen (den var snart slut) och såg nog rätt efterbliven ut också ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0