God inställning

Sitter och letar efter bilder till ett informerande tal som ska vara klart på måndag (ja jag börjar nu med det, trots att vi fått flera veckor på oss :P). Kommer köra på min reservidé (för jag kom inte på något bättre), berätta om westernridning. Det är nog något som inte många i klassen vet något om, haha. Dessutom vet inte jag jättemycket om det heller, så jag får göra lite research, då får svenskaläraren som han vill också haha :) 
 
Jag har ju flera fina bilder från när vi var på High Chaparral för något år sedan typ, men jag hittar de inte nu. Vet att jag lagt upp de här på bloggen så jag håller på å går igenom lite gamla arkiv nu. Har hittat två hittills. 
 
Alltid när jag kollar igenom gamla inlägg så väcks så himla mycket minnen, särskilt sommaren 2011 då uppsittningsproblemen var som värst (när vi faktiskt inte kom upp alls på hela sommaren), jag blir faktiskt lite imponerad på mig själv när jag läser de gamla inläggen. Vilket tålamod jag hade, jag var positiv och tänkte hela tiden ett steg bak, två steg fram. Istället för att skriva massa deppinlägg så försökte jag peppa mig själv och våga tro att allt skulle lösa sig. Och det gjorde det ju också, ändå, trots att det ibland kommer tillbaka och spökar lite emellanåt. Nejmen, ärligt talat blir jag väldigt stolt över min goda inställning, att jag inte bara tog den lättaste vägen och bara gav upp, jag var fast besluten att lösa problemet. Skulle faktiskt behöva lite av den goda inställningen nu. 
 
Ska blogga ikapp lite nu i helgen, vad som hänt i veckan. Faktiskt så var jag och hopptränade Rico igår kväll för Therese, i ridhus ! Vi gick verkligen från 0 till 100 (med tanke på att vi inte ens kunde galoppera högervarvet utan att han blev skraj, för ett tag sedan) och jag måste säga att Rico hade lättare att anpassa sig än jag. Jag blev lite fast i mitt gamla ridsätt och det funkade inte på Rico i den dagsformen han hade då. Fick vara superlätt i handen (vilket var väldigt svårt då han tidigare behövt mkt mer stöd och tillochmed varit lite för stark) innan hindret. 
 
Kan berätta mer om hoppträningen lite senare, ska strax till stallet tror jag. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Min kamp som Bipolär tonåring och nykter alkoholist.

Läs gärna min blogg hur det är att leva som Bipolär tonåring och nykter alkoholist sen en månad tillbaka.
Hade värmt! Kram

2012-12-15 @ 20:25:09
URL: http://bipolarsynvinkel.blogg.se
Postat av: Malin Wallin

Vilken fin blogg du har!

Allt bra? :)

Kram!

2012-12-15 @ 23:38:08
URL: http://malwa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0