Senaste Nytt

 
Normalt sett är det fyra hästar (inkl Rico) i stallet där han står nu på sommaren. Igår flyttade en av hästarna till ett annat stall väldigt plötsligt, och i samma veva blev en av stallägarnas hästar halt och ska stå i sjukbox (fast ute) från och med idag. Så nu ska hästarna stå i vinterhagarna (för att den halta hästen inte ska behöva stå ensam), och eftersom en häst flyttade igår så kommer Rico få stå i en av de stora fina vinterhagarna (det finns två). Om det fortfarande hade varit fyra hästar i stallet så hade Rico behövt stå i en liten karantänhage på stallplan alternativt stå själv vid sommarhagarna, och inget av de alternativen hade ju fungerat för honom (och oss). Så det var en ganska bra tajming ändå, att allt löste sig så fint trots kaoset haha.
 
Och om nio dagar åker vi hem till Stockholm och Enliden ! Nu har vi skämt bort oss med alla fina ridvägar här så kommer kännas lite grått hemma med asfalt, trafikerade vägar och byggarbetsplatser.
 
Sen kommer väl kaoset med nya stallet börja, om man ska flytta eller inte, hur det blir med hagar och alla ridvägar som försvinner i och med skolbygget. *Suck*
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0