Rubrik saknas

 
När vi kom till stallet var det ingen där, tydligen hade ingen koll på att Rico skulle komma hem idag så vi hade ingen hage att ställa honom i. Vi såg att ponnystoet Jenny stod själv i en av sommarhagarna så vi försökte få tag på hennes ägare. Medan vi väntade betade vi honom för hand ute i regnet och blåsten, inte kul ;) Jenny och Rico har gått tillsammans tidigare när Jenny var ny och alla Ricos hagkompisar hade åkt iväg så han stod själv. Det gick i alla fall väldigt bra att stoppa in dem i samma hage, de bara hälsade sen gick de och betade en bit ifrån varandra :) Ingen dramatik hehe.
 
Vi hade kunnat ställa honom i vinterhagen för då hade han ändå sett sina kompisar i sommarhagen, men där finns inget gräs alls och nu när han är van vid att stå ute och tugga hela dagarna så vore det inte snällt mot hans mage att ställa honom i en icke-gräs-hage eller vad man ska kalla det.
 
 
Nu ska vi tillbaka och släppa ihop Rico med valackerna ! Så fort ett annat ponnysto i stallet har avmaskats står inte Jenny själv längre så det kommer lösa sig allt nu :)


Kommentarer
Postat av: Sara

gud vilken söt häst :)

2012-06-26 @ 01:24:18
URL: http://tvaryttareenponny.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0