FILMER :D

Här kommer filmerna från Pay & Jumpen, tog lite tid att få upp dem för jag skulle ju fråga Therese först om det var okej, och sen tar det en halv evighet att ladda upp filmerna här ... men NU är de uppe, som ni ser :D

Provar att lägga upp de i större format, kanske blir då kvalitén kass men då får ni säga till så laddar jag upp de på nytt i mindre format :)

70cm: Satt ju nere i ridhuset (läktaren var högt upp) men insåg att det blev alldels för mörkt (motljuset mot lamporna i taket gjorde det mörkt, det är därför jag "flippar" några gånger mitt i filmen xD). Blev ett stopp i denna klassen, Therese tog en förhållning mot det hindret och tänkte alltså klämma in ett extra galoppsprång men då tog Rico det som en stoppsignal och stannade då, annars gick de felfritt :)


90cm: I denna klassen satte Therese upp en ännu bättre galopp, ingen tvekan alls - FELFRIA :D Gick upp på läktaren för att slippa motljuset nedifrån. Tycker det blev bättre kvalité då :P Pappa filmade denna klassen medan jag fotade lite :P :)


Om ni inte orkar titta på båda filmerna så rekommenderar jag att titta på 90cm-filmen för man ser bättre när vi filmade uppifrån :) Vet att det är jobbigt att sitta och vänta på reklamen som är innan ;)

Nu är det dags för middag :) Ses snart !


Kommentarer
Postat av: Rebecca Eisengarten

sv: Jag har faktiskt ingen aning! Han hade väl varit i egna tankar och kört ner allt, han hade hund i bilen och bilen var inte mer än 7 månader gammal så han måste verkligen varit i andra tankar!

2012-03-19 @ 19:26:52
URL: http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/
Postat av: Emma Andersen

Ser jätte bra ut! särskild på 90 cm !. tror din häst behöver komma upp i höjderna (90 cm t.ex), för på 70 cm såg det nästan ut som han tänkte, "ash, är detta ens lönt" xD

Men jätte fin häst o jätte fin blogg

:)

2012-03-19 @ 20:54:15
URL: http://fortius.blogg.se/
Postat av: Alice

sv: Man ändrar på commentheader, commenttext och några där under beroende på vad du vill ändra :) Lätt att räkna ut om man bara kollar och testar!

2012-03-19 @ 21:30:11
URL: http://storlekponny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0