Rico - 6/3

Idag åkte vi till Tumba (lövholmens gård TROR jag det hette) och Therese hopptränade honom för E-G Haking :) Jag har ju tränat för hans son, Niclas, och båda är verkligen JÄTTEBRA ! :D

I alla fall, Therese red en ponny från Berga först i gruppen innan, så vi gjorde i ordning honom och ledde honom så han var ordentligt framskrittad och så. Sen satt Therese upp och började rida ! Hon hade världens kortaste hoppspö + sporrar (hon behövde dock inte använda dem något för han skötte sig superduper).

Om man bara tar det lite kortfattat så var han extremt duktig, värsta mönstereleven ! Var jättesvåra övningar med tittiga och konstiga hinder och ett hinder låg på 90cm-1m nånting och så var det en bred oxer som han också hoppade fint :)
   Han stannade inte en enda gång, var superfin i uppvärmningen och dressyr/markarbetet innan de började hoppa. Några på läktaren berömde oss för vår fina DRESSYRPONNY och även tränaren gav mycket beröm för vår PONNY haha :P Alla trodde han var en ponny, och det såg faktiskt ännu mer ut så när det var så många jättestora hästar där :)

I alla fall, han var otroligt duktig, jag filmade en del och här är en liten bild:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0