Rico - 4/9

Hoppträning, Rico och jag var inte så samspelta. Jag var fortfarande lite sjuk och kunde inte rida fullt ut, Rico den fuligen (;)) utnyttjade det och körde med mig lite extra. Han började stanna på hinder, bestämma själv och så. Jag hoppade inte så mycket, när vi kommit igenom två-tre hinder i följd i en liten "bana" utan stopp så nöjde jag mig. Medans de andra hoppade lite mer bana så red jag lite lättare dressyr för att hålla igång honom och även väcka honom lite då han varit lite i sin egna lilla värld hittills.

Efter lektionen satt min tränare Therese upp och hoppade honom. Hon hoppade först ett litet hinder, sedan ett 80/90 hinder och efter det hoppade hon bana på honom och det såg jättebra ut. Hon hade både spö och sporrar (vilket jag inte hade) så han stannade ingenting och eftersom hindrena var lite högre så taggade han till lite och tyckte det var roligt ! Han är så himla nonchalant mot de mindre hindrena.
 
Efterråt så pratade vi (mycket), bland annat kanske hon ska få tävla honom lokalt i slutet på September någon gång. Måste isåfall fixa hästlicens till honom eftersom man numera måste lösa det varje år ... Isåfall blir det två klasser, 90 och 95. Blir nog kalasbra !
 
Här är bilderna från när Therese hoppade honom (filmsekvenser), har redan lagt upp de men här kommer de igen :)
 
Klicka på bilderna om ni vill se de större :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0