Bloggdesign

Den här kvällen har jag roat mig med Felicias bloggdesign! Det är lika roligt som vanligt att designa bloggar och koda, men just idag kände jag mig väldigt långsam. Jobbar med två datorer samtidigt för den ena har inget virusskydd = i prinicip inget internet, och den andra har inte Photoshop. Har många gånger skakat helt hysteriskt på fel mus i tron om att den inte funkar, och skrivit på fel tangentbord osv. Men ja, kul var det i alla fall! :)
 
Idag red jag och pappa ut först och klättrade, travade och galopperade dem. Sedan travade vi dem en stund på volten så de fick jobba lite också. Dagens mål med Rico var att han skulle gå stadigt i den där långa låga formen som han har lite svårare för. Han är en fena på att gå i hög form men den långa låga formen är grunden och viktigast, så den måste vi lägga ännu mer fokus på! Nådde i alla fall målet och är jättenöjd med både häst och ryttare. Blev lite stretching för båda två efterråt :)
 
Imorgon är sista dagen hemma i Sverige innan vi beger oss till en canarieö?? Fick veta typ igår att det var Teneriffa vi skulle till men jag vet ändå inte vart det ligger haha :D Klockan 13 imorgon ska vi möta upp hästvakten i stallet och prata lite och gå igenom saker, sedan ska vi ju rida också. Utöver det ska vi packa!
 
Känner att jag skriver som en kratta så jag tycker vi hörs imorn istället ;)
 

Kommentarer
Postat av: Ida Bååth

Du är ju så jäkla duktig med det här med designer och allt som tillhör det :D

Svar: Tack så mycket :D
Madde Andersson

2014-01-06 @ 00:32:45
URL: http://baaths.blogg.se
Postat av: Emelie

Vilken fin blogg!

Svar: Tack :D
Madde Andersson

2014-01-07 @ 16:36:42
URL: http://emeliejosefssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0