Hästarna - 4/12

Idag invigde jag både nya dressyrschabraket och min nya "bruna" hjälm! 
 
Dagens ridpass blev på volten och jag bestämde mig plötsligt för att rida med dressyrsadeln och då också provrida det nya dressyrschabraket. Min nya lamicell master chocolate åkte på också :D Jag red Rico och mamma red Valle.
 
Rico var som alltid lite spökig men han var fullt ridbar och väldigt mjuk och fin tycker jag. Kan ha och göra med att jag tömkörde honom igår, dagen efter brukar han ju vara så himla genomarbetad och lösgjord. Sedan kan jag tänka mig att dressyrschabraket och sadeln bara var ett plus idag. 
 
Jobbade Rico bara i skritt och trav då jag är väldigt ovan med den där sadeln och ville inte utmana ödet när han skötte sig så bra. Gjorde mycket övergångar skritt-trav och slutligen halvhalter istället för skrittsteg, sedan gjorde jag lite skänkelvikningar i traven som gick bra. Lite på volt också men försökte att variera arbetet för honom så det inte blev tråkigt. 
 
Efterråt stretchade vi hästarna med hjälp av de nya naturliga hästgodisarna som jag köpte på lösvikt i Globen. Fanns så mycket roliga smaker och de luktar fantastiskt, vill äta upp dem själv nästan ;) Hästarna verkade uppskatta det i alla fall, Rico såg riktigt nöjd ut! 
 
Kass bild på nya dressyrschabraket
 
Min gamla lamicell till vänster, nya "bruna" lamicellhjälmen till höger. Syns inte mycket skillnad men den nya är faktiskt lite brun! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0