Rico och Valle

Idag var det vinterfriluftsdag i skolan och vi promenerade i några timmar, åkte sedan till stallet och blev upphämtad där av mamma en liten stund senare. Sov två tvimmar på eftermiddagen, helt sjukt så trött jag är nuförtiden ! Pluggade, åt middag, sedan till stallet på kvällen med pappa. Vi red ut en kort runda på vägarna och sedan upp på volten. Jag och Rico skrittade igenom ett dressyrprogram, pappa och Valle tog lite trav och galopp. 
 
Rico står nu i karantänhage/stor sjukhage pga att han har blivit varm och svullen på ena bakbenet, vi skrittar honom varje dag nu (rider eller promenerar) men vill inte att han springer och leker så himla mycket. Han och Gladur tycks ju ha blivit riktiga lekkompisar nu i hagen, kan vara därför han gått och dragit av sig skor med jämna mellanrum också ;) I övrigt mår han bra, nu tar vi det bara lite lugnt tills svullnaden gått ner :) 
 
Valle mår bra, har inte ridit honom själv så mycket men han är ju med mig och Rico varje dag, med mamma eller pappa i sadeln :) Vi har fajtats lite med mugg på sista tiden men nu är det nästan helt bra :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: emily

Om det är rico som haft mugg rekommenderar jag att ta ut veterinär då svullnaden kan vara lymfangit o lymfangit kan bli kronisk så viktigt att pencillin sätts in fort. vallmo fick det pga mugg men som tur var satte vi in pencillin i tid så blev ej kroniskt :-)

2013-01-30 @ 11:33:43
Postat av: Cicci

Tråkigt att han varit svullen i benen, är han bättre nu? :)

2013-02-01 @ 16:24:11
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se
Postat av: cassandra

SUPER fin blogg!!!! :D bara älskar den läser den typ HELA tiden;D

2013-02-01 @ 22:13:01
URL: http://cassandraaho.devote.se
Postat av: Malin

Fin häst! :)

2013-02-03 @ 08:24:09
URL: http://malinottenback.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0