Stallplatsletande

Det är så sjukt svårt att hitta en bra stallplats i Stockholm. Det finns massa bra stall och anläggningar såklart, men alltid är det något som är fel. Det är alltid något som inte känns bra, eller något som inte funkar för oss. En annan sak som försvårar det hela är att vi söker 2 boxplatser, och det brukar ju vara tillräckligt svårt att hitta 1. 
 
 
Eftersom två hästar blir dubbelt så dyrt kan vi inte betala flera flera tusen ber box, det funkar inte. Därför är priset viktigt. Hagar och ridmöjligheter, hagarna behöver inte vara överdrivet stora (vi har inte skyhöga krav) men det måste vara bra hagar, alltså små grus rasthagar (rutor) funkar inte för oss. Ridvägarna ska vara bättre än Enlidens (här är de verkligen inte bra så inte så höga krav där heller egentligen :P) och tillgång till något ridhus eller ridbana. Detta mest pga Rico, för att vi inte ska ge uppsittningsproblemen/bakskyggheten att komma och spöka igen. Rico måååste kunna röra på sig ordentligt i hagen och när man rider. 
Rutinerna, och människorna i stallet är också viktigt, trevlig stämning och trevliga människor, det ska ju vara roligt och kännas bra att åka till stallet. 
Tyvärr är det så att de flesta stallen vi hittat som är bra, passar oss och inte kostar skjortan, ligger för långt bort från oss. 30-40 minuter med bil enkel resa blir totalt mer än en timme extra i bilen per dag. 


 
 
 

Kommentarer
Postat av: Esther

Jätte fin blogg! :) vad tycker du om min? :)

Svar: Tack ! Kan kika ;)
Madde Andersson

2013-01-09 @ 19:42:59
URL: http://estherjarvling.blogg.se
Postat av: Cicci

Har ni hittat stallplats än eller? :)

Svar: Vi står i kö till ett ställe men vi kommer inte få plats där förrän efter sommaren :)
Madde Andersson

2013-01-13 @ 18:13:07
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0