Hästarna - 16/11

Idag red jag och mamma ut med hästarna. Jag red Valle och mamma red Rico. Vi hade tänkt ta oss bort till de fina galoppvägarna i skogen men vi kom aldrig dit pga diverse hinder på vägen. Något verkade inte vilja att vi skulle rida dit bort idag, eller rida överhuvudtaget haha.. 
 
Först och främst var det en traktor som blockerade den första vägen dit vi tänkte rida, som också är den kortaste vägen. Så vi tog oss runt istället åt andra hållet och genom skogen.
 
Påväg ut genom skogen rider vi förbi några hus, och precis innan vi kommer ut på grusvägen (där vi normalt sett brukar ta galopp eller trav) så får hästarna syn på ett par svarta ballonger som sitter fastknutna vid en brevlåda. De fladdrade och flög omkring eftersom det blåste, så vi kunde inte ta oss förbi. Vi vände och red åt andra hållet åt lamarundan och sandtaget istället. Det är en ännu mer omväg, praktiskt taget åt helt andra hållet än dit vi skulle men vi fick göra vad vi kunde av situationen. 
 
Det var helt knäpptyst när vi började rida mot sandtaget, och komiskt nog tänkte man att gud så skönt att inga crossmoppar är ute och kör idag - precis då startade dem motorn och började åka. Såå typiskt ;) Vi satt på våra trippande hästar och red förbi sandtaget så gott vi kunde trots att mopparna åkte väldigt nära. 
 
Vi hann inte rida dit bort till de fina galoppvägarna. Men på hemvägen tog vi ett par galopper och då hade hästarna som raketer i svansen hehe, i alla fall Valle aka Turbo! Sedan fick de även hälsa på ballongerna när vi red förbi dem påväg hem, då satt mamma av och gick fram med Rico så vågade även Valle hänga med. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0