Efter träning

I skrivande stund har jag nyss vaknat efter en liten sovstund på soffan. Jag orkade inte ens gå ner till min säng haha. Jag är alltid såå trött efter träningar (och tävlingar), det enda jag gör när jag kommer hem är i princip att bara slänga i mig massor med mat, sedan somnar jag. 
 
Jag tänkte skriva lite mer om ridpasset imorgon när jag är lite piggare, men kan säga redan nu att det var intensivt! Man kan tycka att en halvtimmes lektion är kort tid, men när man rider ensam så är tränaren på en hela tiden ju ;) Rico blev riktigt svettig idag. Hela halsen, bogen, magen och ryggen.
 
Rico har allmänt en bra kondis och mycket muskler, men jag tror att det blev väldigt varmt för honom nu med all vinterpäls som han redan satt. Normalt sett har vi inte någon möjlighet att träna så mycket på vintrarna så vi brukar inte behöva klippa Rico, men om vi ska träna såhär intensivt något mer kanske man ska fundera på det. 
 
Han fick i alla fall ett ridfleecetäcke över rumpan när vi skrittade av honom, och sedan la vi bara på ett täcke ovanpå när vi åkte hem, så han inte blev kall. Dock var han fortfarande rätt blöt när vi kom tillbaka till stallet. Så vi gosade in honom i fleecetäcken tills han torkade! Han såg väldigt nöjd ut då måste jag säga :) 

Pappa har filmat lite från lektionen vilket ska bli kul att se! Tyvärr har jag svårt att ta till mig allt som tränaren säger när lektionen är så pass intensiv, och då är det ju bra att vi har lite filmer med ljud som man kan kolla igenom efterråt! Kanske kan klippa ihop en kort film till er också så ni får se :) 

Nu väntar bara en riktigt riktigt snabb dusch innan jag somnar om igen, godnatt på er! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0