Jag somnar snart :$

Nu är jag så trött att jag snart somnar O: 

Dagen kändes jättelång fastän den faktiskt var hyfsat kort, och sen följde Athina med hem och vi kollade lite på Ghost Whisperer och Medium, sen gick jag med henne halvvägs hem med dom söta små (inte så små... :$) hundarna, dock i snöstorm och mörkret... När jag kom hem var maten klar och jag satte mig och åt en liten stund, såklart ;) Efter det packade jag som en galning ända fram tills nu, men fick bara ihop en låda (flyttlåda, inget litet glasspaket xD ;D) men det får räcka för idag..

Åkte tyvärr inte till Rico idag, för Mamma var där kl 2 när vetrinären skulle vaccinera honom igen (2:a sprutan mot Botulism) så hon passade på att ta en promenad i snöstormen och han fick öva att ha reflextäcket på sig (som han är ganska rädd för när det blåser :P) och fixa all mat och mocka ;) Sen fick han komma in tidigt för att vi inte skulle behöva åka tillbaka igen, men han fick lite insläppshö att tugga på en stund.

Har inga bilder direkt, för jag var ju inte i stallet idag och det var ju också snöstorm som sagt ;) , men letade upp några gamla, några av de första bilderna med min bästa vän, systemkameran xD











Ursäkta för dom fula små texterna i mitten ;)

Madde


Kommentarer
Postat av: Agnes/Marsvin

såå söööta hundar <3<3<3<3

2010-11-23 @ 20:57:05
Postat av: Sofia/Kanin

Fina bilder<3 (och hundar)<3<3

2010-11-26 @ 16:46:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0