Mina hjälmar

Tänkte dra ett inlägg om mina hjälmar jag haft genom åren :) Ridhjälmar då förstås :P

Min första hjälm var (förstås, hehe) en JOFA-hjälm, en såndär plastig med öronbyglar eller vad det heter :) Det var för att den var billig och "en säker barnhjälm".

Här e jag med min JOFA-hjälm :)

Min andra hjälm var en CRW, älskade den ! :D Hade den tills jag trillade av Rico på en hoppträning (i vintras tror jag det var). Då kände vi att det var dags att byta, eftersom jag landade på huvudet . . .


Blev att panik-köpa en likadan eftersom vi ändå nästan åker förbi Hööks påväg till stallet varje dag. Men den hade ju förändrats med åren, modellen menar jag :)   
Modellen passade inte mitt huvud, den tryckte som attan på pannan så jag fick röda märken efter varje gång jag ridit . . . Så har den kvar nu som extrahjälm. Typ ifall-att-hjälm, reservhjälm :) Dock fick den stanna kvar i Stockholm denna sommaren, men vi åker ju hem snart så den hinner nog inte bli ledsen :P

Köpte en lamicell master när jag praoade i en ridsportsbutik.

Kommentarer
Postat av: natiie

Hej madde, jag använde din bild i ett av mina inlägg, för att visa det är fint med rött på fux, har skrivit länk till dig osv. Om du vill att jag ska ta bort det så säg till.

2011-08-02 @ 14:54:35
URL: http://natiie.blogg.se/
Postat av: Vilja - Sveriges största häst & kalvblogg

Jättefin header!



sv: Tack, visst är han :')

2011-08-02 @ 14:59:13
URL: http://kalvgalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0