Farthinder

Nu har vi ÄNTLIGEN fått våra FARTHINDER utanför stallet ! :D Trodde verkligen inte att vi skulle få det, för det var tydligen jättehöga krav, vi var till och med påväg att göra egna sånnahär stora bort med blommor som man ställer mit i vägen, hoppas ni fattar vilka jag menar ^^ Jag tror kraven var att minst 85% av de som körde förbi där skulle köra minst 37 km/h - och det är ju en 30-väg, och många som kör förbi där saktar ju in precis för att parkera vid stallet, det är ju ändå 15 hästägare som kommer minst en gång om dagen ;)

I alla fall, de satte upp fartkameror/hastighetsmätare vid stallet - för rätt länge sen ändå, när jag fortfarande körde moppe ! (har ju ställt av den inför vintern nu)

Så nu har vi fått våra farthinder/gupp på två ställen på vägen förbi stallet ! En av dom är alldeles vid Ricos hagar, vilket är bra för det är inte så lämpligt att köra i 50 km/h (som vissa galningar gör på en 30-väg) förbi en person som håller på att ta in två hästar ... varav en kanske är bilrädd ? ;) Vägen är ganska smal ...


Guppet vid hagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0