Rico - 18/12

Rico får en guldstjärna idag med :D Riktigt duktig var han och otroligt positiv ! :D

Hittade ingen att rida ut med så mamma bara höll emot sadeln när jag satt upp så red jag iväg själv en runda :) Han hade 0 motor när vi började gå nerför gatan (bort från stallet) men när alla muskler var varma och mjuka så hade han bra bjudning :)

Vi red nerför gatorna bort förbi hans hage, sen upp för den lilla backen på Lilla Ridstigen (bakom stallet), klättrade upp och ned där ett par gånger i skritt och trav, sen skrittade och travade jag på Lilla Ridstigen fram och tillbaka tills han kändes uppvärmd.

Tog några galopper fram och tillbaka - och det är bland det mysigaste jag varit med om på länge ! :D Han hade bjudning och var positiv men väntade ändå på mig ... och inget "jag vill springa snabbare" följt av att han rycker tyglarna ur händerna på mig ;) Jätterund och fin galopp fick han, och jag ställde åt höger och vänster och han kändes jättefin !

Avslutade med att skritta upp och ned för en backe (på en av stigarna som leder hem till stallet) två gånger, sen skrittade vi hem :)

Och han var inte alls tittig eller så, utan helt lugn ! <3 Det är underbart att rida när han är så lugn och fin :) Då kan man verkligen slappna av och njuta av ridturen, inte bara sitta spänd och beredd hela tiden ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0