Långt styrkepass!

Idag red vi ut, mamma och pappa gick med mig med båda hundarna :) Vi red i skogen, förbi den såkallade 'fågelvolten' och upp i klätterbacken bakom :P Snön var tillräckligt hård för mamma, pappa och hundarna att gå på (utan att sjunka ner) men den höll inte så bra för Rico och Mig ;) Så den "lugna" skrittrundan blev ett riktigt styrkepass! :D Han pustade hela vägen och tyckte det var jättejobbigt :P Jag tycker den rundan var väldigt bra för honom, så han orkar med hoppträningen på onsdag! :D Vi började rida ungefär kl 3, och var tillbaka när det nästan hade blivit mörkt.

Tre saker som var bra med den här uteritten:

1. Rico fick bygga lite muskler!
2. Rico fick vänja sig med hundarna!
3. Hundarna fick vänja sig med Rico!

:) Jag lärde mig inte särskilt mkt själv, eftersom vi bara skrittade och det var ju mest han som jobbade x) Men faktiskt så trodde jag inte att det skulle gå så bra, som det gjorde, nu när båda hundarna fick följa med :P Men jag får ta och skärpa mig, och lita mer på att Rico inte gör något :P

Anledningen till att jag överhuvudtaget har oroat mig lite är för att varje gång Önska har följt med så har någon ramlat av! Självklart är det inte hennes fel på det viset, men hon är ju så osäker och rädd när hon går med hästar, så hon smittar ju av sig på Rico då! Fast Yazzi däremot, hon är ju lugnet själv! Bryr sig inte det minsta om hästar (kanske lite för lite, hon har ingen respekt för dom - försöker gå under dom, stanna framför och svansa efter bakom!), så jag tror det jämnade ut sig :)





Var så snälla och ta/kopiera inte några bilder, det är några av dom finaste jag har på dom - fotade av mig! - och vill INTE se dom någon annanstans än här! :)

Tack så mkt! ;)

Madde :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0