Volten

När vi kom till stallet såg jag att någon hade plockat fram ett hinder på volten :D Så då planerade jag direkt att jag skulle rida på volten med lite travbommar + dressyr :P Och det blev jättebra, inte superkul (för den stora snöhögen är ju fortfarande kvar i mitten), men jättebra ändå :)



HÄR KAN MAN RIDA ;D DEN STORA KLUMPEN I MITTEN ÄR SNÖBERGET, OCH DOM GRÖNA STRECKEN ÄR VILKA VÄGAR MAN KAN GÅ! kul va! :P

Jag red iaf över tre bommar i trav, och vi slutade när han hade lyft på benen ordentligt ;D Slog i nästan överallt i början, klev på bommen - han glömde bort att den var där... XD Sen tog jag lite korta galopper på en av långsidorna, där det inte var så halt :P Han lyssnade bra och så, men ibland så tyckte han att jag var riktigt jobbig xD Men han får en guldstjärna för Trav-halt-trav-halt övergångarna :')

Körde lite NH efteråt, men han var lite trött i huvudet efter bommarna så han fattade ingenting - vi tränade på 8an :P

Vill dessutom tipsa om ramsor för att komma ihåg vart alla bokstäver finns på ridbanan ;) Och om ni tycker dessa är dåliga - kom på egna! :D man lär sig faktiskt mkt bättre om man hittar på egna också, och dessutom är det roligt 8)






Den sista var jag med och kom på, och den är ganska så anpassad till Farsta Ryttarvänner, fritidsledaren heter Emmy :P

Nu är jag så himla trött, somnar snart ;P

God Natt! :)

Madde


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0