Inbrott/inbrått

Nu gör jag lite inbrott/inbrått här på Maddes blogg. Jag vet inte riktigt hur det stavas så jag skriver båda, för annars kommer Madde reta mig för det :P

Men i alla fall, eftersom Madde inte kan uppdatera så bra nu så kan jag göra det åt henne :) Tror jag ska skapa en kategori här på bloggen som heter Mimmis inbrått/inbrott! :D Jag är i alla fall på landet här nu. Red på Stjerna tidigare idag, en kallblodstravare som är sötast i världen!

Förra sommaren var Madde här hos mig! Vi typ badade, promenerade Stjerna och låg i hängmattan och löste korsord! Haha, vi köpte varsin likadan korsordstidning och löste samma korsord samtidigt! Riktigt smart faktiskt. Då kunde man liksom sammarbeta, typ: Madde, har du löst den där grejen och det där ordet? :D Och så tävlade vi mot varandra!

Bäst var det när vi åkte till Stendörren (ett havsbad) och jag och Önska och Madde tillsammans, och det var massa turister som typ tittade på och skrattade för de tyckte det såg så kul ut när Önska badade. För jag kan lova, det SER KUL UT när Önska badar. Till exempel älskar hon att göra bomben. Hehe, det är roligare att bada med Önska än att bada med Madde, för Madde är en badkruka, haha ;)



Kram Mimmi, som saknar sin bästa vän Madde ♥ ♥ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0