Nu har jag bestämt mig

Jag ska bli bra på dressyr ! Jag ska kunna sitta bra, jag ska göra mig av med den där jäkla "ankstjärten" (motsats till stolsits typ :P ) och rida ordentligt för instruktör regelbundet ! 

När jag kan rida dvs ! . . . Det är nu man skulle behöva lite kontakter, så man kan låna någon häst på foder så man inte glömmer hur man rider ! :O Detta är snart min största "paus" i ridningen någonsin ! Jag har alltid varit på något läger eller haft sommarhäst de åren jag gått på ridskola (när det är sommaruppehåll). Usch och fyyyyy !

Tillbaka till dressyren då, jag ska börja med att träna sits mm utan häst. Letar för fullt efter sådana övningar nu ! Jag är allmänt klen och vinglig och det ska sättas stopp för ! Det är nu man ska köra på för fullt, man ska inte va en soffpotatis hela sommaren bara för att man inte har möjlighet att rida !

Förra sommaren var jag faktiskt rätt duktig ! Gjorde situps, armhävningar mm och sprang och cyklade en hel del faktiskt :D Dock finns det inte så mycket vägar häromkring så blir inte så mycket spring och cykel :( Men ska som sagt hitta lite övningar från marken, och dela med mig av dom här förstås ! Det är så värt det !


och ändå så är detta inte den värsta bilden, syftar på sitsen ;)


Kommentarer
Postat av: Louise

Svar: Ja jag kan inte riktigt bestämma mig. Men jag är också lite kutig i ryggen, så ja jag får kika vidare :) Tusen tack för att du svarade!

2011-07-10 @ 16:56:24
URL: http://louiseoden.blogg.se/
Postat av: Lina.

fast du kan ju springa i skogen :) råkar veta att det finns en del stigar där hos dig ;D

2011-07-10 @ 16:58:22
Postat av: Alice

Prova pilatesboll? Ska visst finnas bra övningar för ryttare!! :D

2011-07-10 @ 17:38:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0