15 minuters dressyr

Häst: Rico.
Aktivitet: Dressyrlektion.
Längd: (Mamma red 30 min först, sen fick jag rida sista kvarten) 15 min.
Tränare/Instruktör: Kicki.
Utrustning: bruna Benskydd fram, svart dressyrsadel (prestige), ljusblått dressyrschabrak, svart träns med aachennosgrimma och tvådelat tränsbett.
Intensitet (1-10): 7,5 (Mamma skrittade mest, sen travade jag i 10 minuter, sen galopp i vänstervarvet för att jag skulle få hjälp med vårt problem i vänstergaloppen).
Känsla (1-10): 7,5 (Han tyckte det var lite jobbigt att arbeta med bakdelen - han är inte så musklad nu efter vintern :O Men han kändes fin och ganska samarbetsvillig ändå :D).
Övrigt: Han gick jättefint för det mesta, men tyckte det var jobbigt ;) Han hade inget problem i galoppen när jag skulle "visa vårt problem" men kan vara för att hon hela tiden sa åt mig vad jag skulle göra ;) Gäller verkligen att komma ihåg det där nu också ;D Ska nog ta och ställa ut koner i morgon och öva på volter - dom är INTE runda! xD.



Jag filmade mamma lite när hon red I HOPP OM ATT HON SKULLE GÖRA DETSAMMA FÖR MIG xD ! Men hon fattade inte det. . . Jag hade varit duktig och ställt in kameran på FILM och förberett allting så hon bara skulle behöva klicka på en knapp - men hon GLÖMDE x( Hon lyckas bara filma när det inte går bra :(

Ska dessutom köpa en VIDEOKAMERA :D En såndär kompakt liten sak, som man BARA filmar med - onödigt att betala för en kamera som kan både filma och fota när jag har min kära system ;)

Kanske nån sån här liknande? ;D Dock ska den vara finare XD :D Någon som kan rekommendera en bra film-/videokamera?

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Haha Madde då ;) Jag vill också ha en filmkamera :O Men mitt krav är att den ska var ENKEL att ladda över filerna med, för som du säkert vet så är jag inte speciellt teknisk xD <3 <3

2011-03-30 @ 21:13:58
URL: http://skackarna.blogg.se/
Postat av: ME

Madde! :D

Jag tror du har några (massvis) med bilder som jag vill ha, har typ nada bildus när jag rider::( (A)

2011-03-30 @ 21:26:43
URL: http://maiae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0