Ingen P&J idag

Rico hade sådan överskottsenergi på morgonen (kunde inte stå still och trippade liksom), så vi släppte honom på volten en stund så fick han bralla av sig. Avslutades med måååånga frustningar och sen skrittade vi av (följa-john i skritt). När vi gick in igen såg jag att hans sko inte var kvar på vänster fram :( Och han hade även ett sår på vänster bak (inte så stort, ett sådant sår som han får varje dag i hagen !) Så han hade alltså sprungit av sig hans sko och då kunde vi såklart inte åka . . . Och några kanske tycker att det var dumt att släppa honom på volten innan, men den skulle nog åkt av på gräsbanan annars, eller så hade JAG åkt av för ni skulle bara sett hur han bockade och brallade ! Helt tokigt pigg var han. :O .

I alla fall så åkte vi inte, så himla trist men så är det att ha häst - tyvärr ! :S Men som tur var så fick vi faktiskt tag på en hovslagare redan idag, så nu har han fått en ny sko fram men han haltar lite när vi travar på asfalt (vi sprang lite med honom för att se om han haltade eller ömmade) :( Men förhoppningsvis är det bättre i morgon, och isåfall skrittar vi ut en sväng och skippar lektionen :)

I brist på tävlingar så har jag kollat runt nu på tdb, hittade bland annat en Pay & jump i Örebro, där vi ska vara i sommar :) Men verkar lite fattigt med tävlingar däromkring . . . Men det är ju så billigt också ;) Kostade bara 70kr per start för ICKE-MEDLEMMAR, medlemmar 25% rabatt ;) Helt otroligt vilken prisskillnad det är egentligen, man borde inte ha häst i Stockholm :P Man blir ju ruinerad ;)




Kommentarer
Postat av: Emily

åh vad synd :( och nej man borde inte bo i sthlm när man har häst :/ därför vi förösker flytta till gård så fort som möjligt men dröjer nog 1-2 år till :P

2011-05-28 @ 23:01:15
URL: http://emilyojulius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0