Back on track

Nu är jag tillbaka, nu ska jag börja blogga vanligt igen :P Nästa gång jag ska sova borta hos folk kanske jag kan förbereda lite inlägg innan så jag inte behöver sitta hemma hos folk och skriva, det är ganska osocialt ;) Så det vart ju inte så himla mycket blogging som ni kanske märkte.

Tänkte dra lite kort om vår lilla övernattning, den blev lyckad tycker jag - bättre än tidigare gånger ! :P Vi var uppe till 4-5 nångång och satte klockan på 8 på morgonen. Så tre underbara timmars sömn fick jag i alla fall :D Såg Roshana (från Idol) på tunnelbanastationen för övrigt, bara en såndär rolig liten parantes :P

Missade bussen i förmiddags när jag skulle åka till stallet, jag missuppfattade vägbeskrivningen och tog höger ut på stora vägen istället för att gå på stora vägen sen ta höger  . . . typ :S Var skittrött och döförbannad och sen så var ju bussen försenad också, det tog en timme att åka buss den väg som skulle tagit ca 15 min med bil :D -.- Ännu en sak som jag kunde gjort annorlunda med moppen - dvs kört xD ;) :/

I alla fall, när jag kom till stallet och hade ätit lunch så fick jag veta att tjejen jag skulel ridit ut med tänkte helt random vara med på KM i dressyr som var idag, om jag hade kommit tidigare hade jag kunnat efteranmäla mig och Rico, precis som hon gjorde ! Men det hann jag inte förstås. mitt humör var på -3 nånstans, skitarg xP Liksom typiskt min otur . . .

Blev i alla fall att rida ut några minuter i skogen som uppvärmning, sedan red jag på volten (KM i dressyr var slut då = volten var ledig), mer om dagens ridpass senare :) Vi "slängde ut han i hagen" direkt efter, stod och kratsade hovarna och stretchade frambenen ute i hagen, tur att man har en snäll häst som står stilla om man ber honom :)

Japp, det var detta ni hade missat då . . . Blir nog inget mer babbel om det här nu, lite om ridpasset idag bara annars var det inget speciellt. Kommer dra igång min fantasi nu också så lite mer intressanta inlägg kommer upp nu framöver :D Något jag ser fram emot, då det är riktigt roligt att blogga när inspirationen bara finns där :)

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0