Mål - 2012

Jag är väldigt bra på att sätta upp mål och planera saker in i minsta detalj.
Men, jag är mindre bra på att följa upp mina mål och gå efter min planering.
 
Det här är mål som jag verkligen funderat över, som jag verkligen vill klara av !
 
* I dressyren har jag som mål att komma ut på några tävlingar i lättare klasser, typ några LC/LB. Det vill jag göra nu till hösten och kanske någon enstaka tävling under vintern. Sedan tar vi nya tag våren 2013 och då ska vi se vilken nivå vi är på då !
 
* I hoppningen har det gått MYCKET upp och ner, en riktig tur på berg- och dalbanan ! Därför har jag som mål att hitta ett flyt i hoppningen som inte bara varar under ett pass utan hela tiden under en längre period. Och om jag utgår ifrån att Rico alltid kommer vara annorlunda i hoppningen från dag till dag (det är väl sådan han är) så har jag också som mål att lära mig rida Rico även när han hittar på nya hyss. Oavsett om han är pigg, stark, seg eller trött, oavsett om han stannar eller river så vill jag känna mig säker i min ridning och jag vill känna att jag VET hur jag ska rida honom utifrån hans dagsform/humör.
 
* Rico och Jag i allmänhet, såsom uppsittning, uteritter, hantering osv osv, så är mitt största mål just nu att kunna sitta upp själv på Rico. Att jag inte måste ha någon som håller i hästen och håller emot sadeln. Då blir jag så himla låst och kan inte rida när jag själv vill/kan, utan hela tiden måste jag anpassa mig efter någon annan. Den tröskeln vill jag komma över än en gång, minns fortfarande den (i princip) enda gången jag satt upp själv på Rico. Det var våren 2011, innan uppsittningsproblemen började visa sig. Minns den dagen så himla klart, och det är den dagen jag alltid minns tillbaka till när vi har svårt för uppsittningen.
 
Sedan skulle det vara himla bra om jag kunde sitta upp barbacka (med pall och utan barbackagjord) någon gång också ! Det är inget livsviktigt mål men det är också något jag skulle vilja hinna med innan detta årets slut :) 

 
Har ni några mål som ni vill uppnå innan årsskiftet ? :)
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

För årsskiftet skulle jag vilja kunna rida LC/LB över 65% och för ca ett år framåt skulle jag vilja starta en LA också :)

Svar: Vad roligt ! :) Det verkar som ett bra mål, som ni kommer kunna klara av osv :)
Madde Andersson

2012-08-25 @ 17:14:22
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0