Rico - 16/8

Jag skrittade fram en bit på vägen och gick sedan gick jag upp på volten där det gick käpprätt åt skogen ! Det var INTE vår dag idag, kan man säga. Rico var inte sitt bästa jag, han var osamarbetsvillig, gick inte fram för skänkeln, vägrade gå ut på spåret och lyssnade inte. Försökte göra enkla saker bara för att det skulle gå någorlunda bra, såsom övergångar, tempoväxlingar. Ganska basic men inte ens det gick. Allt var orytmiskt och ingenting fungerade som det brukade.
 
Men, det kan ju inte alltid gå bra. Får ta nya tag på söndag då jag ska rida lektion för Therese igen, denna gång i grupp !
 
Men han får ett plus idag för en bit av galopparbetet där han blev rätt fin en stund :) Och så skötte han sig bättre mot slutet när vi travade av.
 
 
Gammal bild, men ungefär såhär antar jag att det såg ut ;) Fast han gjorde inga sparkar i luften i galoppfattningarna, som han gjorde på passet på bilden. Han var inte tjurig på så sätt ! ;) Utan han bara ville inte idag. Han försökte bestämma allting själv och när jag inte har en ridlärare som står och tjatar så blir det lätt så att jag låter honom bestämma ... INTE bra när Rico får bestämma :O Han har lite hyss/konstigheter för sig ibland ! ;)
 
Vi tar nya tag på söndag helt enkelt. Vi får återgå till att ha LÅGA krav !
 
 

Kommentarer
Postat av: Cicci

Så kan de va ibland, det går verkligen inte alltid bra :/ Red också dressyr idag, och det gick shit bra!haha :)

2012-08-17 @ 09:48:02
URL: http://ciccicarlssons.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0