Rico - 24/8 (+Zebb)

Jag och Mamma red ut på Rico och Zebb (jag red Rico och mamma red Zebb). Först mockade vi deras boxar och sen gick jag och hämtade Rico och påstränade och körde lite ledarskapsövningar på volten. När mamma gick och hämtade Zebb tog jag in Rico och så gjorde vi i ordning dem lite snabbt.
 
Det gick jättebra att sitta upp, jag ställde mig upp i sadeln en gång utan att mamma höll emot och det gick också jättebra, så vi kanske snart ska gradvis sluta med att hålla emot sadeln och bara att någon håller i Rico när vi sitter upp, det är ju steget närmre att kunna sitta upp själv igen på Rico ! Sen är det ju alltid säkrast om någon är med men man är ju väldigt låst om man inte "kan" sitta upp själv på Rico, det är inte alltid det är folk i stallet som kan hjälpa till (även fast det är ett hyfsat stort stall).
 
Vi red i alla fall ut en lång runda i skritt och trav. Vi klättrade i skogen, gick genom vattenpölar och letade en väg runt ett nerfallet träd. Vissa ställen i skogen är svåra att ta sig förbi men det gick ! Vi red förbi Elljusspåret och ner för Galoppbacken som såg väldigt stenig ut :( Travade hela Källbrinksrakan hem och lilla ridstigen bakom stallet tillbaka ! Rico fick gå upp en snabbis på volten efterråt och då gjorde jag bara en galoppfattning i varje varv för att känna av honom lite så han inte var spänd från när mamma ramlade av. Sådant kan sitta kvar i huvudet på honom länge. Men han var lugn och skötte sig fint.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0