Torsdag

Slutade ganska tidigt i skolan idag med, så hann komma hem och vila och äta en stund. Ska strax iväg till stallet med mamma och så ska vi rida ut tillsammans på Rico och Zebb ! Antingen blir det klättring på fasankullen eller så rider vi bort till Källbrinksrakan, inte helt hundra ännu ! Vi ska låna Zebb och rida ut tillsammans imorgon också, då är jag ledig från skolan så vi kommer kunna åka dit tidigare och rida längre :)
 
Dagen gick ut på att lära känna varandra ytterligare sen fick vi kolla jättesnabbt på vårat schema (tyvärr får vi dem inte förrän nästa vecka så kan inte planera helt vilka dagar jag ska rida osv osv). Vi gjorde lite grejer i grupper och åt sedan lunch, på eftermiddagen gjorde vi lakan-namn-leken där man står på varsin sida av ett lakan och när lakanet släpps ner så ska man säga den andres namn. Jag "förlorade" alla gånger. Jag fullständigt suger på namn :)
 
Ska premiäranvända ett par ridbyxor idag som jag FICK av Zebbs ägare. Jag blev så ledsen (haha) när mina favvis-ridbyxor slängdes, det var hål i baken på dem xD Jag kunde ju inte köpa nya för det var ett par jag köpte på stadium för flera år sedan, de säljs inte längre !
   Zebbs ägare hade i alla fall ett par likadana och det ska vara samma storlek dock känns de lite små, men hellre det än för stora :)
 
 
Haha, det här var den bästa bilden på mina ridbyxor jag hittade FÖR TILLFÄLLET. Ska stänga ner datorn nu och åka till stallet ! :D Blev bråttom haha !
 

Kommentarer
Postat av: Lina Jonsson

Sv: det kostar 49:-
okej, man kan ju inte slösa så mycket pengar heller om det inte skulle vara bre! själv tyckte jag det va skit billigt:)

2012-08-23 @ 16:46:06
URL: http://ryttareochhast.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0