Lördagsmorgon

 
Sitter i bilen och läser havrepappas blogg, även jag har fastnat för den ! ;) Jag, mamma och pappa är påväg till Fänninge, över natten bara, och vi är tillbaka redan imorgon eftermiddag/lunch. Självklart kommer jag uppdatera därifrån !
 
Denna morgon gick jag upp tidigt tidigt och åkte till Rico, tyvärr var vi inte tidiga nog så han hade redan släppts ut i hagen när vi kom. Tror ni han ville komma in då eller ??? Han är ju inte en sådan häst som är svårfångad i hagen men han verkade inte superpigg på att bli hämtad från kompisarna och goda gräset, om man säger så.
 
Förresten, från och med igår står grabbarna bus i vinterhagen igen, där finns gott om växtlighet nu efter att den fått vila en månad (eller två?). Om några dagar ska vi börja ge lunch och när de käkat upp allt gräs i hagen så får de även eftermiddag ute i hagen. Så det är påväg att återgå till gamla vanliga rutiner :)
 
Tog in och tränade honom lite på volten och på stallplan, red inte för han är normalt sett inte så kul att rida på morgonen ;) Skriver lite kort om det i ett eget inlägg, för att det ska hamna i rätt kategori och så !
 
Fotade Rico, Magi och Zebb innan jag åkte hem men bilderna blev inget att hurra för ^^ Får se om jag får upp några här senare idag, sitter ju som sagt i bilen och datorn har inget vidare batteri så tänkte nog låta den vila nu :) 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0