Svar på fråga !

Hade faktiskt precis tänkt göra ett inlägg med presentation av min kamera och objektiv och grejor, och så plötsligt kom frågan ;D

Fråga: Vad har du för kamera??

Svar: Frågan ställdes ju bland kommentarerna i inlägget med bilder från Pay & Jumpen, och de bilder jag inte fotat (förstås ... eftersom jag själv var med på bilderna haha) och de är inte heller fotade med min kamera ! 77

Men min EGEN kamera, som jag fotat 99% av bilderna här på bloggen med, är en Nikon D3000. Objektiven jag använder mig av är ett Nikkor 18-55 mm (som följde med när jag köpte kamerahuset) och ett sigma 70-300.

Sigmat fotar jag mest med, för jag fotar sällan utzoomat för jag vill hellre ha bilden "klar" när jag fotar, alltså vill jag inte behöva beskära den efterråt som jag egentligen måste göra om jag fotar med mitt "lilla" objektiv ^^ För jag tror inte Rico skulle uppskatta en kamera rätt upp i ansiktet, jag står oftast på ganska långt håll och fotar Rico :) 


 
Bilden: Sigmat utzoomat, inzoomat och så på med solskyddet/motljusskyddet (eller vad det kallas) så blir objektivet apa långt :D ;) Bildkälla ( lånad bild, men objektivet är exakt detsamma som om jag skulle fotat själv ;) ! ) 

 
Bilden: Kamerahus Nikon D3000
Bildkälla 


Bilden: "Lilla" objektivet :)
Bildkälla

Har faktiskt inte mycket mer än så, bara ... två minneskort, ett batteri, batteriladdare, linsskydd osv osv ... Kameraväska också men det hör ju inte heller riktigt hit haha :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0