Apropå tränare

Ikväll ska jag rida igen, vet inte exakt vad jag ska hitta på men det lutar väl åt att rida ut en vända först och sen snurra runt i ridhuset, förhoppningsvis hinner jag komma på en bra plan innan dess, går så fruktansvärt dåligt att rida när jag varken har en plan eller någon tränare som säger åt mig vad jag ska göra.
 
Apropå tränare, nästa vecka kommer Cissi hit, som jag skrev mycket om förra sommaren. Cissi är dressyrtränare och även duktig på tömkörning och unghästar, och det var hon som vägledde oss och hjälpte oss en gång i veckan hela förra sommaren när vi inte kunde rida. Det låter nog rätt suddigt för er som är relativt nya här på bloggen, men förklaring kommer.
 
Då blir det i alla fall dressyrträning för Cissi, är tanken, ska bli skönt att rida ett ordenligt dressyrpass och några dagar efter det passet kommer Rico fortfarande vara lösgjord och fin och då kan man kanske våga sig ut på fältet igen och fota lite ??? Sålänge jag har en plan, har druckit ordentligt innan, och det inte är gassande sol och 30 grader så tror jag det kan blir bra.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0