Första gången jag öppnar datorn på två dagar

inte haft så mycket att säga fram tills nu, jag och Alice (http://storlekponny.blogg.se) är nu i Fänninge och jag har ridit ut ett pass sedan vi kom hit. Inte mycket annat har hänt, vi har mest ätit, sovit, tillbringat tid i stallet och påbörjat Harry-potter-maraton (film).
 
Gårdagen:
Det skulle regna på förmiddagen igår så vi åkte inte förrän eftermiddagen hemifrån, dock lite senare än tänkt eftersom det säkert tog en timme att lasta. Han brukade aldrig ha problem med släpet förut, han praktiskt taget sprang in i släpet, på sin höjd tvekade han en eller två gånger och gick in sen. Aldrig mer än så. Han har börjat slänga sig bakåt/åt sidan, stå på bakbenen osv osv. Men han är inte rädd, bara envis ... En timme senare bestämmer han sig helt plötsligt för att gå in utan problem, jättekonstigt.
   Vi ryktade Rico massor och fixade med honom, sen gick vi en långpromenad på kvällen istället för att rida.
 
Kan bjuda på några mobilbilder från gårdagen, för hittills har vi inte fotat så himla mycket pga regn.
Har
 
Idag:
Jag red på förmiddagen och sen gick vi in i ridhuset och påstränade lite extra, Alice fick också prova på (: Apropå det ska vi fota någon dag när jag påstränar honom, så kan jag med bilder visa hur jag gör och varför osv osv, namnet vi använder (påsträning) kan vara lite missvisande för det är ju inte själva påsen vi tränar, man kan göra detta med nästan vad som helst.
   Sen regnade det bara så vi gömde oss i stugan och kollade film, jättemysigt men jag höll på att somna flera gånger :$

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0